Sparkle of Light

Je neemt verantwoordelijkheid over jouw leven. Je bent geen slachtoffer. Je wilt weer volop leven en niet alleen jouw pijn voelen.

We kunnen jouw pijn transformeren naar groei en het leven van je dromen. Een nieuwe werkelijkheid waarin je helemaal jezelf bent, weer volledig tot bloei komt en het leven leidt waar jij zo intens naar verlangd. Dat is mogelijk voor jou. Ik weet het zeker! 

Je bent er klaar voor. Je hebt de moed om deze stap te zetten. Elke verandering begint met de eerste stap. En die zal je zelf moeten zetten. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingscall. Ik zal je een aantal tips geven, waarmee je direct aan de slag kunt.

Werken met mij

Mijn methode is uniek. Ik ben geen 13-in-een-dozijn-coach. Mijn kracht als coach is dat het niet uit een boekje komt. Ik onderscheid me van welke coach dan ook, omdat mijn methode volledig is gebaseerd op mijn eigen ervaringen en inzichten, verrijkt met alle kennis die ik heb opgedaan door jarenlang te investeren in opleidingen, studies en coaching. Ik ben gecertificeerd coach en heb jarenlange ervaring in leidinggevende en coachende rollen.

                                                                                                              We zullen dit proces samen doormaken, waarbij ik je zal aanmoedigen om elke stap te zetten die nodig is. Ik geef je vertrouwen, positieve energie en betrokkenheid, zodat je de stappen kunt nemen vanuit liefde. Ik leer je hoe je:
  • weer kunt vertrouwen op jezelf
  • weer kunt vertrouwen op het leven
  • de controle los mag laten 
  • vanuit een nieuw perspectief kan leven
  • betekenis kunt geven aan wat je is overkomen
  • weer mag dromen en genieten van het leven
  • mag leven vanuit liefde en bezieling
  • alles mogelijk kunt maken waar je van droomt
  • mag stralen als nooit tevoren

Jaarprogramma Voluit leven, ontdek jouw Sparkle of Light

Hoe zou het zijn als je weer voluit kunt leven? En niet meer hoeft te overleven… Je bent genezen van (borst)kanker en nu? Je wilt niet meer dat je leven beheerst wordt door angst en verdriet. Dit is een prachtige transformatie, waarin we jouw angsten en belemmeringen op een lichte, creatieve manier gaan omzetten in groei en nieuw perspectief. We gaan de lessen en de pareltjes van wijsheden ontdekken. Je gaat stap voor stap door een transformatie en bouwt zo aan een nieuw fundament voor je droomleven. Je legt dit vast in een fotoboek. Juist door het creatieve proces kom je dichterbij jezelf. Het fotoboek is getuige van jouw reis, ontwikkeling en inzichten. Het is een prachtig aandenken dat je op elk moment kunt inzien om je weer helemaal kunt verbinden met je droom.

Creatrix® Coaching

Speciaal voor vrouwen is de methode Creatrix®. Dit is een heel geavanceerde vorm van visualiseren met je ogen dicht. Het verbindt hoofd, hart én onderbuik. Het lost issues, pijn en blokkades op een hele speelse en avontuurlijke manier op. Het zorgt ervoor dat je focus verandert, zodat je keuzes kan maken die beter bij je passen. Hierdoor trek je de juiste mensen en omstandigheden aan en krijg je het leven dat jij verdient! Ik kan je niet beloven dat je nooit meer verdrietig, bang, boos of teleurgesteld zal zijn. Ik kan je wél beloven dat je op een positieve manier leert omgaan met tegenslagen in je leven, je focus en je visie op je leven veranderen na Creatrix®!

Niets houd me meer tegen!

Dank je wel voor een geweldige ervaring. Ik voelde me veilig en op mijn gemak bij je. Je openheid en puurheid sieren je. Daardoor kon ik me helemaal overgeven aan het proces. En wauw! Wat een prachtige transformatie was dat! Ik heb mijn angsten overwonnen, terwijl ik juist na mijn genezing van borstkanker zo bang was om weer ziek te worden. Nu heb het gevoel dat niets me meer kan tegenhouden! Ik heb weer zin om het leven op te pakken.

Isabelle

Ik voel me weer rustig en ontspannen!
In mijn Creatrix® traject heb ik zoveel opgeruimd. Ik voel me weer rustig en ontspannen. Ook nu ik dit schrijf voel ik me rustig en ontspannen, terwijl ik net van een drukke werkdag thuiskom. Dit is heel, heel lang geleden. Wat ik zo mooi vind is dat je in volle overgave lijkt te willen geven. Ik voelde me veilig en gehoord bij jou. Wat ben jij een een krachtige en lieve vrouw. Dank je wel! 
Daniëlle

Jaarprogramma & Creatrix®

Combinatie van het programma Sparkle of Light en Creatrix® Coaching voor krachtige vrouwen die kiezen voor een bewust, betekenisvol en spiritueel leven waar ze altijd van hebben gedroomd… 

Kennismakingscall boeken

Hoe kan ik je helpen? Maak een afspraak voor een call, waarin we elkaar kunnen ontmoeten. Het is geheel kosteloos en vrijblijvend. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. 

6 + 8 =

Kan ik wat voor je betekenen?

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Bel of mail me dan. Ik kijk ernaar uit!948

 

Contact

Kiki van der Harst

06-40995686
info@ki-ki.nl