Recover – Repurpose – Resilience

Kan ik weer goed slapen? Gaat de zon weer schijnen? Mag ik weer genieten?
Komt er een dag dat ik niet meer bang hoef te zijn voor nieuw verdriet?

JA! DAT KAN ALLEMAAL! JE KUNT JEZELF TRAINEN IN VEERKRACHT. EN DAT HOEF JE NIET ALLEEN TE DOEN…

Laat je vuurtje niet doven!

Geen woorden voor…

Er zijn geen woorden voor. Voor het verlies. Van je eigen kindje.
Je wilt voor je kindje kunnen zorgen. En nu sta je met lege handen. Weet je niet hoe je met je verdriet om moet gaan? Vind je dat je gefaald hebt?Weet je niet goed hoe je verder moet met je leven? Vraag je je af waar dit goed voor was? En waar je elke dag je bed voor uitkomt?
De wereld is opeens gitzwart. Je hebt emoties die je niet eerder hebt gevoeld. En je probeert sterk te zijn. De draad weer op te pakken. De eerste keer naar de winkel. De eerste dag op je werk. Alle momenten waar je nooit moeite mee hebt gehad zijn nu heel moeilijk. Hoe kun je goed functioneren als je overweldigd bent door verdriet…

Ik weet hoe je je voelt. Ik heb het zelf meegemaakt. Ik wist me geen raad…

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Je zoekt naar manieren om met het verlies om te gaan. Je stopt je gevoelens heel diep weg om maar niet te hoeven voelen. Uit angst dat het te groot is om te dragen. Je raakt in paniek, sluit je af voor andere mensen of zoekt uitvluchten in werk of misschien wel in alcohol.
Jij hebt het gevoel dat er iets moet veranderen. En weet je niet hoe?
Dit gevoel ken ik zo goed. De worsteling. Je weet dat het wegstoppen, ervoor vluchten of jezelf afleiden geen oplossing is. Dat het tijdelijk werkt, maar uiteindelijk word je ziek of je krijgt een burnout of je raakt je baan kwijt. Je kunt vrienden verliezen of zelfs je eigen partner. Of je weet je staande te houden, maar je voedt je kinderen op met angst. Je durft niet meer te genieten.
Als je dit allemaal niet wilt en je weet zelf niet hoe je uit deze neerwaardse spiraal kunt komen lees dan verder.
Je wilt geen slachtoffer zijn. Je wilt weer kunnen genieten. Je wilt betekenis geven aan je leven. Je voelt dat er meer is in dit leven. Je hebt grote dromen. En je wilt van waarde zijn.

Maar weet dat het kan, want…

Jij kunt niets veranderen aan de dood van je kindje, maar jij kunt wel bepalen hoe je ermee omgaat.

Vanuit diepe pijn ontstaat de kracht om te groeien…

En nog iets: Je hoeft je kindje nooit te vergeten. Of het verdriet een plekje te geven. Er staat geen tijd voor jouw verdriet. En tijd heelt niet alle wonden.

Wil je dit proces niet alleen door? Zal ik een stukje met je meelopen?

Dan kan! Ik ben zelf door dit proces gegaan, met vallen en opstaan en zoeken naar de juiste oplossing. Met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan, kan ik je vertrouwen en begeleiding geven waarmee jij stappen kan zetten.
We werken aan de doelstelling die jij wilt bereiken. Ik heb mijn eigen methode waarmee ik je kan helpen om te herstellen, vooruit te kijken en je uit te rusten met methodes en rituelen die je versterken. Dit is een intensief proces, waarin je zelf hard aan de slag moet. Maar dat doe je niet alleen. En je zult merken dat je je beter voelt, je vertrouwen hebt in de toekomst en je weer kunt stralen.
Met mijn programma zorgen we ervoor dat je de pijn transformeert naar groei, dat je je visie op de toekomst helder hebt en dat je jezelf versterkt door veerkracht te ontwikkelen. Jij bent klaar voor de rest van je leven! Jij gaat het leven leiden waarvan je droomt! En je kindje speelt daarin een prachtige rol, misschien zelfs de hoofdrol.
En ik ga je anders leren kijken naar het leven. En je leven zal nooit meer hetzelfde zijn! Zoals Albert Einstein zo mooi zei:
“There are two ways to live. You can live as if nothing is a miracle. Or you can live as if everything is a miracle.”

Veerkracht programma

In het programma Unbroken doorlopen we 3 fases. In de eerste fase recover gaan we ervoor zorgen dat je herstelt. Door te zorgen dat je beter slaapt, meer rust hebt, een mooie herinnering maakt aan je kindje (of een ritueel) en lief bent voor jezelf. In de tweede fase repurpose kijken we vooruit. We bepalen je missie, je dromen en wat jouw leven betekenis geeft. In de derde fase resilience train ik je in methodes en rituelen die je elke dag opnieuw versterken en waarmee je bestand bent tegen toekomstige tegenslagen. Je zult weer gelukkig zijn, waarbij jouw kindje een belangrijke rol in je leven speelt. En je gaat je dromen verwezenlijken!
Be grateful, be aware and be kind. The world needs your light…
Don’t let circumstances define who you are. Unleash the power within…
Every time life knocks you down, get up and grow stronger…

Wat houdt het programma in?

Het programma Unbroken is in twee varianten, 3 of 6 maanden. Vraag gerust meer informatie of een kennismaking aan. En informeer naar de TIJDELIJKE AANBIEDING!

UNBROKEN 3 maanden programma

N
3 maanden intensieve samenwerking waarin jouw herstel, groei en transformatie en veerkracht centraal staan
N
Intakegesprek waarin we jouw doelstelling en resultaten vaststellen
N
Maandelijkse intensieve coachsessie face to face
N
Elke week een contactmoment (online calls van 1 uur)
N
Follow up call 3 maanden na afloop van het programma
N
Gaandeweg dit programma ga je grote stappen zetten om te groeien en de basis te leggen voor de rest van je leven
Investering 1.500 euro incl btw

UNBROKEN 6 maanden programma

N
6 maanden intensieve en exclusieve samenwerking waarin jouw herstel, groei en transformatie en veerkracht centraal staan
N
De modules uit het 3 maanden programma worden doorlopen, aangevuld met extra modules die voor meer diepgang en groei zorgen
N
Intakegesprek waarin we jouw doelstelling en resultaten vaststellen
N
Maandelijkse intensieve coachsessie face to face
N
Elke week een contactmoment (online calls van 1 uur)
N
VIP dag 3 maanden na afloop van het programma
N
Gaandeweg dit programma ga je grote stappen zetten om te groeien en de basis te leggen voor de rest van je leven
N
BONUS module
Investering 2.500 euro incl btw

Zullen we kennismaken?

Fijn als ik iets voor je kan betekenen. We starten altijd met een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. We kijken of we bij elkaar passen en je kunt al je vragen stellen. Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op.